Elub-elektriker-elinstallationer
Elub-elektriker-elinstallationer

Elektriker

Många nya projekt och flera nya förfrågningar kan vi glatt konstatera att vi behöver fler kollegor. Elub är idag en av regionens ledande installatörer och tillsammans med våra ca 30-tal medarbetare utgår vi från våra lokaler på Industrigatan 9 i Växjö. Nu söker vi fler kollegor - kanske är det du eller någon du känner?

Vilka är Elub? 

Elub startade sin verksamhet 2001 och har sedan dess varit under kontinuerlig tillväxt och omsätter idag ca 65 mkr om året. Vi har en god ekonomi, en hög soliditet och kan därför som arbetsgivare erbjuda dig en trygg och långsiktig anställning. För oss på ELUB är det viktigt att leva upp till våra kunders förväntningar – och gärna lite till. Vår målsättning är att beställaren av våra entreprenader ska vara så nöjd så att hen både vill rekommendera oss, och återkomma till oss i framtiden. För att uppnå detta tror vi att en bra laganda bland nöjda medarbetare är en stark nyckel. Är du vår nya lagspelare? 

Vad får du som anställd på Elub? 

Vi garanterar en anställning i en säker och ansvarsfull miljö med härliga kollegor. Alla våra anställda har trygga villkor och självklart tillgång till förmåner som friskvård och roliga personalaktiviteter. Hos oss har du möjlighet att såväl påverka som utvecklas. Är du redo att söka?

Vem är det då vi söker? 

Vi tror du är en utbildad branschkollega som redan idag har några års erfarenhet av yrket. Du är lösningsorienterad, flexibel och gillar att utföra arbeten med noggrannhet och med en stor portion glädje. Här på Elub är vi ett härligt gäng som jobbar tillsammans och nu vill vi gärna se dig som en del av oss. Ansök eller tipsa via info@elub.se eller ring Stefan Ullsand på 0733-54 70 93

  • Stad
    Växjö

  • Kompetensområde
    Elektriker

  • Ansök