elektriker-arbetsledare-växjö
elektriker-arbetsledare-växjö

Arbetsledare

Vi söker arbetsledare inom elinstallationer

På grund av vår starka tillväxt och många nya spännande projekt söker vi nu en erfaren och engagerad arbetsledare inom elinstallationer till vårt team på Elub. Som en av regionens ledande installatörer, med bas i våra moderna lokaler på Industrigatan 9 i Växjö, är vi idag cirka 40 medarbetare som tillsammans strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder. Är du vår nya arbetsledare?

Vilka är Elub?

Elub startade sin verksamhet 2001 och har sedan dess vuxit kontinuerligt. Med en årsomsättning på cirka 85 mkr och en stark ekonomi, kan vi erbjuda våra medarbetare en trygg och långsiktig anställning. Vår målsättning är att alltid överträffa våra kunders förväntningar. För att lyckas med detta tror vi på en god laganda och nöjda medarbetare. Nu söker vi en arbetsledare som kan bidra till vår framgång.

Vad får du som arbetsledare på Elub?

Som arbetsledare på Elub får du möjlighet att arbeta i en säker och ansvarsfull miljö med trevliga och kompetenta kollegor. Vi erbjuder trygga anställningsvillkor och förmåner som friskvård och roliga personalaktiviteter. Hos oss får du chansen att påverka och utvecklas i din yrkesroll. Är du redo att ta nästa steg i din karriär?

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en utbildning inom elinstallation och flera års erfarenhet av att leda projekt inom branschen. Du är en lösningsorienterad och flexibel person som brinner för att leverera kvalitetsarbete. Du har ett strukturerat arbetssätt och förmåga att motivera och leda ditt team till framgång. På Elub värdesätter vi glädje och noggrannhet i arbetet, och vi ser fram emot att välkomna dig som en del av vårt team.

Ansök eller tipsa någon du känner via info@elub.se eller ring Stefan Ullsand på 0733-54 70 93.

 

Välkommen till Elub – tillsammans skapar vi framtidens elinstallationer!

  • Stad
    Växjö

  • Kompetensområde
    Arbetsledare inom elinstallationer

  • Ansök nu